Hvem?

KaktusKaktus er den online partner, som hjælper dig med din online markedsføring. Der er fokus på at udvikle løsninger som passer til din virksomhed, uanset om du omsætter for 5.000 eller 5.000.000 kr. om måneden. Alle forretninger har brug for den rette partner, hvilket vi forsøger at være i alle kundesammenhæng.

Vi styrker den digitale del af din forretning

Hvad der adskiller os er, at vi bestræber os på at besidde en rolle som marketing manager i din virksomhed, og agerer derfor som var vi en del af din virksomhed. Dette sætter et naturligt maksimum for, hvor mange kunder vi kan have på ethvert givende tidspunkt – men dette er vi tilfredse med. Vi ønsker ikke at vokse fra vores kunder, men hellere at vores kunder vokser fra os.

Din marketing manager i skyen

Bagved KaktusKaktus finder du den digitale nomader Nicolaj Nielsen, som rejser rundt i hele verden, imens han online hjælper alle sine kunder. På hans rejse besøger han de største personligheder indenfor branchen, er på konstant søgen efter udviklingen af sin erfaringer indenfor online markedsføring. Dette kommer kunderne til gode, som altid vil have den nyeste viden indenfor branchen ved hånden.

Nico-lille